Uvjeti korištenja

Okvir za pretraživanje na ovoj web lokaciji ("Okvir za pretraživanje") proizvod je tvrtke Google Inc ("Google"). Prihvaćate i suglasni ste da se Google pravila o privatnosti (koja se nalaze na adresi http://www.google.hr/privacy.html) primjenjuju na Vašu upotrebu Okvira za pretraživanje, a korištenjem Okvira za pretraživanje pristajete da Google koristi Vaše osobne podatke u skladu sa svojim pravilima o privatnosti.

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite ove stranice. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Više o tome i dodatnoj zaštiti privatnosti: Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html.

  • Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na ovim stranicama

  • Pomoću kolačića DART Google Vam poslužuje oglase temeljem Vaših posjeta na ove i druge web stranice na internetu.

  • Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.

 

Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van stranice isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Autor ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na ovim stranicama.

Ovim putem distanciram se od tuđih sadržaja prema kojima upućujem linkove.


Početna stranica: psihologija

Predloži novi link (shoutbox pop up)

ostali linkovi i dodavanje novih© 2005-2009 Psihologija & InfoZadar - Uvjeti korištenja; Webmaster: