Brgulje

Molat je jedan od Sjeverno dalmatinskih otoka. Odlikuje ga kao i druge u toj najvećoj grupi otoka u jadranu, niz uvala, kanala, plaža i špilja. Sjeveroistoćna strana otoka je nazubljena i svaka izvijena crta obale krije novo skrovito mjesto. Posvuda po otoku mlade šume i makija ostavljaju dojam trajnog i neprekinutog zelenila.
Jedna trajektna linija dnevno povezuje Molat sa Zadrom i cini ga još ekskluzivnijim i privatnijim odmoristem.
Brgulje su cestom povezane s Molatom i Zapuntelom.
Smještene su u središnjem dijelu otoka i blizu su trajektnom pristaništu. U mjestu su dva restorana i dva dućana. Mjesto je preporućeno na svim jedrilićarskim rutama. Pješćane ,kamene i šljunćane plaže su moguće najljepše na otoku, ukoliko ne i na tom dijelu Jadrana.

Apartmani


Kuća je smještena u mirnom djelu mjesta svega 20 metara udaljena od mora. U kući su dva potpuno opremljena apartmana velićine 45 kvadratnih metara. Svaki apartman ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, potpuno opremljenu kupaonicu i kuhinju s dnevnim boravkom u kojem je jedam ležaj za dvije osobe. Apartman je klimatiziran (Klima uređaj i elektrićna grijalica) sto ga ćini pogodnim za cjelogodišnji boravak.
Ispred apartmana je terasa s pogledom na more velićine 85 metara kvadratnih na kojoj je roštilj kojim ste se slobodni koristiti. Svaki apartman ima set vrtnog namještaja na terasi.
U mjestu možete iznajmiti čamac i bicikl a postoje i druge mogućnosti rekreacije.